Welkom bij Domein Panhof

Domein Panhof voor een zuivere kijk op paarden

Het Panhof is voor Peer een plek waar je als paardenliefhebber sinds jaar en dag terecht kan. Met een kleine pauze is het bedrijf sinds 1 januari 2014 overgenomen door Hans Pronk en Nele Stevens.

‘Het is meer dan een bedrijf wat je overneemt, het is een lang gekoesterde wens. We krijgen letterlijk en figuurlijk de ruimte om meer te doen voor mens en paard.
Dat is in één zin verwoord waar vanaf nu onze dagen door gevuld zullen zijn. Met een frisse blik en veel nieuwe energie maken wij van Domein Panhof een gezellige en familiale omgeving voor mens en dier. Een mooie omgeving met vele mogelijkheden’

We willen Domein Panhof een plek laten zijn waar je graag bent, waar je even wat komt babbelen onder het genot van een drankje, waar je samen kunt zijn, waar je thuiskomt. We bieden dan ook meer dan de lessen. Domein Panhof staat garant voor een breed pallet aan mogelijkheden voor iedereen om in de vrije tijd bezig te zijn met paarden. We organiseren huifkartochten voor grote en kleine gezelschappen, je kunt een cursus mennen volgen, we organiseren activiteiten over het welzijn van paarden, voor kinderen organiseren we diverse zomerkampen en nog veel meer… Ben je ook wat professioneler met paarden bezig, kan je je gading vinden in de verschillende wedstrijden en keuringen die in onze agenda zullen opgenomen worden.

Die variatie is niet alleen leuk voor ons, ook de paarden voelen zich goed door meer verschillende dingen te kunnen doen. Respect is bij ons het sleutelwoord. We vinden het belangrijk om met respect om te gaan met mens en dier. Als je met respect omgaat met je paard in een omgeving waar je jezelf mag zijn, dan kun je veel meer hindernissen nemen dan je had durven dromen. Zo creëer je ruimte voor een optimaal contact tussen paard, ruiter en instructeur.

Bezig zijn met paarden geeft je energie, geeft je inspiratie en kan je rust bieden. Bezig zijn met paarden is een bijzonder contact, een zuiver contact. Even je zinnen verzetten doet goed. Om daar zoveel mogelijk van te kunnen genieten zijn onze lesgroepen nooit groter dan acht personen. Onze visie is dat we groot willen zijn door juist klein te blijven. Zo kun je een zuivere en persoonlijke invulling geven en dat is in het belang van ieder individu.

Mocht u vragen hebben over het volgen van lessen, het boeken van een huifkartocht of over andere zaken, stuur ons dan een email op info@domeinpanhof.be.

Domein Panhof. Voor een zuivere kijk op paarden.