Lessen

Bezig zijn met paarden geeft je energie, geeft je inspiratie en kan je rust bieden. Bezig zijn met paarden is een bijzonder contact, een zuiver contact. Even je zinnen verzetten doet goed.

Om daar zoveel mogelijk van te kunnen genieten zijn onze lesgroepen nooit groter dan 8 personen. Onze visie is dat we groot willen zijn door juist klein te blijven. Zo kun je een zuivere en persoonlijke invulling geven en dat is in het belang van ieder individu.

Voor de beginnende ruiter starten we met een aantal privélessen waarbij de verzorging en het opzadelen aan bod komen. Daarna gaan we over tot het echte werk en leren we stappen, stoppen, sturen en draven. Deze lessen duren telkens 1 uur en zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Uiteraard zijn volwassenen ook welkom.

De groepslessen duren 1 uur en 15 minuten omdat er opgezadeld wordt tijdens de les. Deze lessen zijn zoveel mogelijk ingedeeld per leeftijd en rijniveau.

De kostprijs bedraagt €20,00 voor een privéles en €17,50 voor een groepsles.
Er zijn ook 10-beurten kaarten beschikbaar, deze hebben een kostprijs van € 150,- voor de groepslessen en zijn 3 maanden geldig (vanaf de eerste les die gebruikt wordt).

Panhof VZW
Tevens kunt u lid worden van Panhof VZW, dit lidmaatschap is inclusief verzekering CI bij Paardensport Vlaanderen en geeft mogelijkheden om deel te nemen aan officiële wedstrijden of brevetafnames.
Voor meer informatie, vragen of nieuwe inschrijvingen kunt u contact opnemen met Nele Stevens.

Hieronder kunt u het huishoudelijk reglement lezen.