Huifkartochten

Zoek je een originele uitstap, een leuk idee voor een huwelijk of een verjaardagspartijtje of ben je toe aan wat onthaasten uit de dagelijkse sleur…?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Huifkartocht door het mooie Limburgse landschap.

Sinds 2007 verzorgen we huifkarritten en koetsentochten door de bossen en velden van Noord-Oost Limburg voor jong en oud, voor grote en kleine groepen en voor families en bedrijven.  Wil je een korte rit van een uur of ben je van plan om een hele dag op stap te gaan en enkele stops in te lassen?  We hebben voor elk wat wils en iedereen kan zelf een tocht samenstellen.  De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Voor een rustige rit kan u opteren voor onze huifkar die tot 16 volwassenen kan meenemen. Wij zoeken hiervoor de rustige paden op zodat u ten volle kan genieten van de Limburgse natuur.
De huifkar heeft een makkelijke opstap en is tevens toegankelijk voor gehandicapten. De zittingen zijn aangenaam voor een optimaal comfort.

De kleinere koetsen zijn uitermate geschikt voor snellere ritten tot diep in het bos.

Wij beschikken over diverse huifkarren en recreatiewagens waardoor groepen tot 60 personen zijn geen probleem zijn. Is uw groep groter? Contacteer ons dan voor overleg.

Normaal gezien vertrekken we vanaf Domein Panhof aan de Panhovenstraat 5 te Peer, kleine verplaatsingen kunnen soms in overleg afhankelijk van onze agenda en mits het betalen van een verplaatsingsvergoeding.

Voor de huifkarren rekenen we € 65,- voor het eerste uur en per elk volgend uur komt daar € 55,- bij. De kleinere koetsen zijn € 45,- voor het eerste uur en € 35,- voor elk volgend uur.

Voor grotere groepen en bedrijven maken we graag een offerte op maat.

Betalen op onze locatie kan alleen contant of met Payconiq.

Dessertenbuffet in het bos

Arrangementen
Als je je lekker wil laten verwennen,
zijn er verschillende arrangementen voor u ontworpen, heb je zelf nog een idee, mail ons dan voor een offerte op maat van uw wensen.

Huifkartocht met picknick
Huifkartocht met barbecue
Huifkartocht met dessertenbuffet
Huifkartocht met saladebuffet
Huifkartocht met kaasschotel
Huifkartocht met High Tea

Huifkartocht met tussenstop bij de Alpacaboerderij.

Huifkartocht naar de Alpacaboerderij
Pannenkoekenrit
Kinderfeestje op de huifkar
Snertrit
Romantische koetsentocht

We verwijzen u graag naar onze speciale website voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden: www.huifkartochtenlimburg.be.

Gelieve er rekening mee te houden dat eigen etenswaren en dranken niet toegelaten zijn op onze huifkarren.