Kampen

Wij organiseren diverse kampen, onder andere in samenwerking met ACTIVAK en Paardensport Vlaanderen.

Voor onze eigen kampen lees je hieronder meer!

TREK

Voor de kids die houden van een stevige buitenrit, organiseren we dit jaar opnieuw een trekkamp. Om hieraan deel te nemen, is het nodig dat je de 3 gangen van het paardrijden goed beheerst, want we stappen uiteraard niet de hele tijd. 

Op onze spetterende tweedaagse trek van 1 t/m 2 juli en 29 t/m 30 augustus 2022 met een overnachting in de buurt van de paarden, gaan we op ontdekkingstocht in de omgeving van Peer en rijden tot wel 6 uur per dag. Een heerlijke uitstap aan het begin van de grote vakantie: jij, de paarden en een prachtige natuur.

Minimum leeftijd is 12 jaar. Rijervaring vereist, alle drie de gangen moet je goed beheersen.

Kostprijs voor dit kamp is €120,- voor leden* en €135,- voor niet-leden.

Deelnemers dienen op de dag zelf aanwezig te zijn om 9 uur en kunnen op de laatste dag worden opgehaald rond 17 uur. 

Zorg tevens voor voldoende reservekledij en regenkleding. Niets zo vervelend als natte kleren of een broek die schuurt. Ook handdoeken, toiletgerief, zwemgerei, slaapzak, kussensloop en hoeslaken niet vergeten.

De inschrijving is definitief na overschrijving van het volledige bedrag op de rekening van Panhof VZW, BE83 3631 3377 0215 met als vermelding TREKkamp 2022 + naam van je kind. Kamp gaat door bij voldoende aanmeldingen. 

*Als lid van VZW Panhof krijg je een korting van €15,- op dit kamp.

PAARDENKAMP

Voor de echte fanatieke ruiters organiseren we dit jaar een intensief paardenkamp, waarbij we minimaal 2u per dag rijden in kleine groepjes, voltigeren, paarden wassen, staart en manen leren vlechten, stallen poetsen en onze theoretische kennis wat bijschaven. Kortom de hele week staan de paarden centraal.

Tijdens de 3 dagen van 4 t/m 6 april 2022 zijn ruiters van 8 tot 18 jaar van harte welkom. We proberen verschillende disciplines te benaderen en gaan op buitenrit. 

Denk je dat jouw kind het ook helemaal geweldig vindt om de hele week alleen maar aan paarden te moeten denken, is deze week zeker iets voor hem of haar.

We starten elke dag om 9 uur en sluiten af rond 17 uur. Ieder brengt zijn eigen lunch mee, voor de tussendoortjes zorgen wij.

Kostprijs van deze week: €120,- voor leden*, €135,- voor niet-leden.

Denk je dat je kind hiervan kan genieten, schrijf hen dan snel in via info@domeinpanhof.be. De inschrijving is definitief na overschrijving van het volledige bedrag op de rekening van Panhof VZW, BE83 3631 3377 0215 met als vermelding Paardenkamp 2022 + naam van je kind. Kamp gaat door bij voldoende aanmeldingen.

*Als lid van VZW Panhof krijg je een korting van €15,- op dit kamp.