Feesten

Bent u op zoek naar een origineel verjaardagspartijtje voor uw kind of heeft u gewoon geen zin in rommel in uw huis?  Wit u graag gezellig samenzijn met familie en/of vrienden maar is uw huis te klein of wilt u zelf ook wat rust op de communiedag of het lentefeest van uw kind?  Wilt u een leuke en betaalbare teambuildingsdag organiseren voor u en uw collega’s? 

Voor het antwoord op al deze vragen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een divers aanbod gecreëerd om het voor groot en klein lekker en interessant te maken.  
De aanwezigheid van de paarden kan hierbij een leuke aanvulling zijn. 
De innerlijke mens kan uiteraard ook de nodige aandacht krijgen en de mogelijkheden zijn eindeloos, van een simpele pannenkoek tot een uitgebreide barbecue.

We hebben enkele arrangementen samengesteld maar heeft u zelf toch nog een ander idee of wilt u graag een combinatie maken, contacteer ons  dan vrijblijvend voor een offerte op maat.

Broodjesbuffet
In buffetvorm kan u in uw eigen tempo en á volonté genieten van allerlei lekkers zoals verschillende soorten broodjes (harde en zachte, witte en bruine) en een grote diversiteit aan beleg zoals ham, salami, gerookte ham, een kaasassortiment, eiersalade, krabsalade, americain, kipcurry…
Dit alles wordt aangevuld met enkele zoete lekkernijen voor de allerkleinsten zoals choco en huisbereide confituur.

Heeft u zin in een broodje gezond, dan kan u dit zelf maken met behulp van een groenteassortiment bestaande uit sla, tomaat, hardgekookte eieren, geraspte wortelen, komkommer, maïs, erwten…  Zijn groenten niet echt uw ding dan is er nog keuze uit vers seizoensfruit.

Uiteraard is er voldoende koffie, thee en hebben we verschillende frisdranken. Niet inbegrepen zijn cava, wijnen en bieren. Deze kunnen natuurlijk wel voorzien worden.

Prijs: Voor groepen vanaf 14 personen: € 16,50 per persoon, € 11,00 voor kinderen van 3 tot 10 jaar.
Voor € 3,00 per persoon kan dit aangevuld worden met verse soep. 

Koud Buffet
Laat u verwennen door ons Bourgondisch buffet met onder andere:  tomaat-garnaal, tomaat-surimi, perzik met tonijnsalade, meloen met ham, gerookte zalm, gerookte forel,  vleesbrood, hespenrolletjes, een assortiment kazen, verschillende soorten salades zoals aardappelsalade en pastasalade aangevuld met rauwkost ( sla, tomaat, hardgekookt ei, wortelen, komkommer, erwten, maïs).
Uiteraard is er ook stokbrood met kruidenboter voorzien.

Inbegrepen in dit buffet zijn koffie, thee en frisdranken. Wijnen, cava en bieren zijn uiteraard wel verkrijgbaar maar apart af te rekenen.

Prijs: € 22,50 per persoon en € 14,00 voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Koud Saladebuffet
Dit koude saladebuffet bestaat uiteraard uit allerhande rauwkost zoals sla, tomaat, ei, komkommer, erwten, maïs en dergelijke meer en wordt aangevuld met verschillende salades zoals een verse pastasalade, een rundvleessalade, een eiersalade, een verfrissende wortelsalade, aardappelsalade, koolsla, rijstsalade, …  De chef heeft hierin dichterlijke vrijheid en het assortiment kan dus wel eens wijzigen maar er wordt steeds gezorgd voor voldoende diversiteit en hoeveelheid.

Het geheel wordt aangevuld met stokbrood, kruidenboter en natuurlijk frisdranken en koffie.  Cava, bier en wijn zijn verkrijgbaar maar apart te verrekenen.

Prijs: € 17,50 per persoon, € 11,00 voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Barbecue
Een uitgebreid assortiment aan vlees naar vrijheid van de chef (saté, worst, hamburger, kippendrumstick, geitenkaasje in spek, gemarineerde kotelet…) en scampispiesjes voor de lekkerbekken tezamen met een divers rauwkostbuffet (sla, tomaat, ei, wortel, komkommer, pastasalade, maïs en erwten…) zorgen voor een goed gevulde maag. Uiteraard is er ook stokbrood met kruidenboter.  Dit alles kan aangevuld worden met verschillende frisdranken.  Cava, bier en wijn zijn verkrijgbaar maar apart te verrekenen. 

Prijs: € 25,00 per persoon, € 17,50 voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Kaasschotel
Verschillende kaassoorten uit binnen- en buitenland, aangevuld met enkele vleeswaren voor diegenen die minder gecharmeerd zijn door de smaken van kaas.
Uiteraard zijn er verschillende soorten broodjes en stokbrood om dit alles aan te vullen.  
Inbegrepen zijn koffie, thee en  frisdranken.  Wijnen, cava en bieren zijn niet inbegrepen maar zijn natuurlijk wel verkrijgbaar.

Prijs: € 22,50 per persoon, € 14,00 voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Dessertenbuffet
Alle desserts van dit arrangement worden huisgemaakt zodat een zekere flexibiliteit mogelijk is.

De uitgebreidheid van dit assortiment is afhankelijk van de grootte van de groep waarvoor het gemaakt wordt en bevat minstens 5 verschillende desserts naar de keuze van de chef.
Wat zit er zoal in het assortiment? 
Chocomousse, rijstpap, verse fruitsla, pudding, tiramisu, bavarois,  apple crumble, verschillende soorten gebak (cake, brownies, biscuit…).

Koffie, thee en frisdranken zijn eveneens inbegrepen.

Prijs: € 17,50 per persoon.

High Tea
Nieuwe locaties brengen nieuwe ideeën en zo ontstond de High Tea, een tapazconcept naar Engelse traditie.  Het hoofdbestanddeel is uiteraard thee in al zijn smaken en kleuren, maar dit kunnen we naar wens aanvullen met koffie of frisdrank.  Verder zijn er allerhande kleinere lekkernijen zowel zoet als hartig, zoals wraps met zalm en kruidenkaas of schwarzwalderham en kruidenkaas,  brownies, toastjes met diverse salades (eiersla, surimisla,…), muffins, cake, bonbons, belegde minisandwiches, … 

Prijs: € 25,00 per persoon, € 17,50 voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Soepbuffet
Wilt u tijdens de winter ook genieten van een buffet, dan raden wij ons soepbuffet aan.  Verschillende soorten soep tezamen met stokbrood en kruidenboter zorgen voor een goed gevulde maag.  Door de buffetvorm dient u ook geen keuze te maken en kan u gewoon meerdere soepen proeven.

Prijs: € 15,00 per persoon, € 10,00 voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Huifkartochten & Arrangementen
Hiervoor verwijzen we u graag naar onze speciale website www.huifkartochtenlimburg.be, maar voor een kort overzicht kunt u kijken op pagina Huifkartochten.

Huifkartochten voor grote en kleine gezelschappen.