Feesten

Bent u op zoek naar een origineel verjaardagspartijtje voor uw kind of heeft u gewoon geen zin in rommel in uw huis?  Wit u graag gezellig samenzijn met familie en/of vrienden maar is uw huis te klein of wilt u zelf ook wat rust op de communiedag of het lentefeest van uw kind?  Wilt u een leuke en betaalbare teambuildingdag organiseren voor u en uw collega’s?  Voor het antwoord op al deze vragen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een divers aanbod gecreëerd om het voor groot en klein lekker en interessant te maken.  
De aanwezigheid van de paarden kan hierbij een leuke aanvulling zijn. 
De innerlijke mens kan uiteraard ook de nodige aandacht krijgen en de mogelijkheden zijn eindeloos, van een simpele pannenkoek tot een uitgebreide barbecue.

We hebben enkele arrangementen samengesteld maar heeft u zelf toch nog een ander idee of wilt u graag een combinatie maken, contacteer ons  dan vrijblijvend voor een offerte op maat.

Huifkartochten & Arrangementen
Hiervoor verwijzen we u graag naar onze speciale website www.huifkartochtenlimburg.be, maar voor een kort overzicht kunt u kijken op pagina Huifkartochten.

Huifkartochten voor grote en kleine gezelschappen.