background
logotype
image1 image2 image3

Zoek je een originele uitstap, een leuk idee voor een huwelijk of een verjaardagspartijtje of ben je toe aan wat onthaasten uit de dagelijkse sleur…

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Sinds 2007 verzorgen we huifkarritten en koetsentochten door de bossen en velden van Noord-Oost Limburg voor jong en oud, voor grote en kleine groepen en voor families en bedrijven.  Wil je een korte rit van een uur of ben je van plan om een hele dag op stap te gaan en enkele stops in te lassen?  We hebben voor elk wat wils en iedereen kan zelf een tocht samenstellen.  De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Voor een rustige rit kan u opteren voor onze huifkar die tot 16 volwassenen kan meenemen. Wij zoeken hiervoor de rustige paden op zodat u ten volle kan genieten van de Limburgse natuur.
De huifkar heeft een makkelijke opstap en is tevens toegankelijk voor gehandicapten. De zittingen zijn aangenaam voor een optimaal comfort.

huifkartochten

 huifkartochten3

 

 

 

 

 

 De kleinere koetsen zijn uitermate geschikt voor snellere ritten tot diep in het bos.

Wij beschikken over diverse huifkarren en recreatiewagens waardoor groepen tot 60 personen zijn geen probleem zijn. Is uw groep groter? Contacteer ons dan voor overleg.

Voor de huifkarren rekenen we € 60,- voor het eerste uur en per elk volgend uur komt daar € 50,- bij. De kleinere koetsen zijn € 40,- voor het eerste uur en € 30,- voor elk volgend uur.

Voor grotere groepen en bedrijven maken we graag een offerte op maat.

Normaal gezien vertrekken we vanaf Domein Panhof aan de Panhovenstraat 5 te Peer, kleine verplaatsingen tot 15km kunnen in overleg en mits een verplaatsingsvergoeding van 30 euro per koets.

Als je je lekker wil laten verwennen, zijn er verschillende huifkararrangementen voor u ontworpen, heb je zelf nog een idee, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan voor een offerte op maat van uw wensen.

Gelieve er rekening mee te houden dat eigen etenswaren en dranken niet toegelaten zijn op onze huifkarren.

2020  Domein Panhof    globbersthemes joomla templates