background
logotype
image1 image2 image3

paardenkamp

Voor de echte fanatieke ruiters organiseren we dit jaar een intensief paardenkamp, waarbij we minimaal 2u per dag rijden in kleine groepjes, voltigeren, paarden wassen, staart en manen leren vlechten, stallen poetsen en onze theoretische kennis wat bijschaven. Kortom de hele week staan de paarden centraal.

Tijdens de week van 9 t/m 13 juli 2018 zijn ruiters van 8 tot 18 jaar van harte welkom. We proberen verschillende disciplines te benaderen en gaan op buitenrit. Om het helemaal af te sluiten, bieden wij een gezellige Panhof-barbecue aan. Hiervoor moet je je van tevoren aanmelden.

Denk je dat jouw kind het ook helemaal geweldig vindt om de hele week alleen maar aan paarden te moeten denken, is deze week zeker iets voor hem of haar.

We starten elke dag om 9 uur en sluiten af rond 17 uur. Ieder brengt zijn eigen lunch mee, voor de tussendoortjes zorgen wij.

Kostprijs van deze week: €185 voor leden*, €200 voor niet-leden.

Denk je dat je kind hiervan kan genieten, schrijf hen dan snel in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  De inschrijving is definitief na overschrijving van het volledige bedrag op de rekening van Panhof VZW, BE83 3631 3377 0215 met als vermelding Paardenkamp 2018 + naam van je kind. Kamp gaat door bij voldoende aanmeldingen.

De uiterste inschrijfdatum voor de barbecue is de eerste dag van het kamp, met opgave van het aantal personen. Prijs 14,50 € voor volwassenen en kinderen van 4 tot 10 jaar 7,50 € per kind.

*Als lid van VZW Panhof krijg je een korting van €15,- op dit kamp.

Overige kampen:

Trek
Indianenkamp
Springdriedaagse

2018  Domein Panhof    globbersthemes joomla templates