background
logotype
image1 image2 image3

Agenda

JNBT Level 2

Het Level 2 Relations Respect-programma is het tweede level van het uitgebreide Relation Based Training-programma dat is ontwikkeld door (academieman) Andrew Makacewicz in samenwerking met internationale horsemanship-autoriteiten.

Het L2-programma omvat 12 uur theoretische lessen met multimediapresentaties en 12 uur intensieve training met paarden: grondwerk en werk onder het zadel, het verhogen van het respect van het getrainde paard voor de ruiter.

Het programma biedt de theoretische en praktische basis die nuttig zijn in de paardensport in elke discipline, zoals springen, eventing, dressuur, paardrijden, western of gewoon recreatie rijden. L2 is ook een voorbereiding op de volgende niveaus en voor periodieke workshops gericht op het oplossen van specifieke problemen en het consolideren van de op een bepaald niveau verkregen kennis.

Deze 3-daagse training garandeert het leren van de trainingstechnieken en het verkrijgen van een focus op een goed
communicerend, bereidwillig en veilig paard voor de ruiter.

Trainingsmateriaal zoals touwhalsters, leadropes en sticks
worden tijdens de cursus gratis verstrekt en kunnen ook tijdens de cursus worden gekocht.

De deelnemers ontvangen een samenvatting van de lezingen in een script. De cursus wordt afgesloten met een persoonlijk certificaat van voltooiing van niveau 2, waarmee je één dag gratis kunt herhalen bij elke level 2 cursus in elk land.

2020  Domein Panhof    globbersthemes joomla templates