background
logotype
image1 image2 image3

Agenda

cursus: Shiatsu voor Paarden dl2

Cursus ‘Shiatsu voor paarden’ op herhaling in Domein Panhof! 
Ondanks dat wij onze paarden proberen te omringen met de beste zorgen, kunnen we niet ontkennen dat de huidige manier van paardenhouden vaak ver verwijderd is van de natuur van het paard zowel wat het leven in kuddeverband, beweging, verzorging en voeding betreft. Dit is dan ook vaak de basis van huidige problemen: stress, problemen door niet-aangepaste voeding, luchtwegproblemen, problemen aan het bewegingsapparaat door te weinig en/of verkeerde beweging, psychische problemen, gebrek aan sociaal contact ... Het is niet realistisch om de tijd terug te draaien, maar ik vind het wel belangrijk dat we er bewust van zijn. Via shiatsu probeer ik het paard in evenwicht te krijgen en te houden en zo de algemene gezondheid te verbeteren. Gezondheid is namelijk meer dan de afwezigheid van ziekte!” 
Katrien Doumen

Shi-atsu, Japans voor vinger-druk, is geen gewone massage maar een meer dan 3000 jaar oude techniek gebaseerd op Japanse acupressuur. Door shiatsu wordt het natuurlijke zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het kan o.a. helpen bij 

-spijsverteringsproblemen, 
-ademhalingsproblemen, 
-stijfheid in gewrichten en spieren, 
-angst, 
-gebrek aan zelfvertrouwen, 
-karakterproblemen, 
-pijn. 

Op zondag 12 & 26 mei geeftKatrien Doumen deze 2-delige cursus voor paardeneigenaren en -verzorgers. Tijdens deze 2 dagen wordt de theorie behandeld en in de praktijk geoefend (in tweetallen) op een paard. Deelnemers ontvangen een syllabus.

Kostprijs: €235 (incl. lunch, koffie/thee/water, vrijwillige paarden van Domein Panhof) voor 2 dagen. 
Maximaal 8 deelnemers Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.t.a.v. Nathalie o.v.v. Shiatsu voor paarden.

2020  Domein Panhof    globbersthemes joomla templates